Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Blessure Van der Vaart valt mee

De blessure die Rafael van der Vaart opliep tegen Werder Bremen gisteren blijkt mee te vallen. Dit liet manager Harry Redknapp weten.

Van der Vaart was op dreef tijdens de Champions League wedstrijd tegen Werder Bremen en speelde zich weer in de kijker. In de tweede helft moest hij zich echter laten vervangen door een kuitblessure. Zonder de middenvelder wist Tottenham uiteindelijk nog een 2-2 gelijkspel te behalen. Van der Vaart was nog wel goed voor een assist bij de 1-2 in het Weserstadion.

“Ik denk dat de eerste 42 minuten fantastisch waren voor ons. Op voorhand hadden we getekend voor een punt, maar nadat we een 0-2 voorsprong hadden genomen en we de wedstrijd controleerden is het natuurlijk teleurstellend dat we niet gewonnen hebben”, aldus Redknapp over het duel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.