Voetbal4u.com

Europa League Portugal wil Mourinho voor even vastleggen

Portugal zit sinds het ontslag van Carlos Queiroz zonder bondscoach en verkeert na de nederlaag tegen Noorwegen en het gelijkspel tegen Cyprus al in een diepe sportieve crisis in de EK-kwalificatiereeks. De nationale voetbalbond heeft nu José Mourinho gevraagd de komende twee kwalificatiewedstrijden tegen IJsland en Denemarken de zwalkende nationale ploeg onder zijn hoede te nemen.

Sportkrant Record meldt dat er al een gesprek is met Mourinho’s zaakwaarnemer Jorge Mendes en de bond in Madrid. De coach van Real Madrid zou de ideale man zijn om als kortzittende verlosser de broodnodige punten binnen te halen in de race naar het EK 2012 in Polen en Oekraïne. Paulo Bento is de beoogde nieuwe bondscoach, maar is mogelijk nog niet in functie als de Portugezen op 8 oktober (Denemarken thuis) en 12 oktober (IJsland uit) spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.