Voetbal4u.com

Italië Inter zonder Sneijder tegen Palermo

Internazionale neemt het zondag in de Italiaanse competitie zonder Wesley Sneijder op tegen Palermo. Trainer Rafael Benitez heeft de Nederlandse spelmaker niet opgenomen in zijn selectie van negentien man. Sneijder trainde de afgelopen dagen apart van de groep.

Titelverdediger Inter kwam dinsdag in de Champions League niet verder dan 2-2 bij FC Twente. Sneijder kreeg na de wedstrijd toestemming van Benitez om een dag langer in Nederland te blijven. De international meldde zich donderdag weer in Milaan. ‘Sneijder speelde tegen Twente al met wat pijn’, verklaarde Benitez. ‘Hij heeft nog steeds wat last en dan is het beter om geen risico’s te nemen. Ik denk dat hij volgende week weer fit is.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!