Voetbal4u.com

Italië Inter zonder Sneijder tegen Palermo

Internazionale neemt het zondag in de Italiaanse competitie zonder Wesley Sneijder op tegen Palermo. Trainer Rafael Benitez heeft de Nederlandse spelmaker niet opgenomen in zijn selectie van negentien man. Sneijder trainde de afgelopen dagen apart van de groep.

Titelverdediger Inter kwam dinsdag in de Champions League niet verder dan 2-2 bij FC Twente. Sneijder kreeg na de wedstrijd toestemming van Benitez om een dag langer in Nederland te blijven. De international meldde zich donderdag weer in Milaan. ‘Sneijder speelde tegen Twente al met wat pijn’, verklaarde Benitez. ‘Hij heeft nog steeds wat last en dan is het beter om geen risico’s te nemen. Ik denk dat hij volgende week weer fit is.’

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.