Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord waarschijnlijk lang zonder Ron Vlaar

Feyenoord moet het wellicht lang stellen zonder Ron Vlaar. De aanvoeder moest vlak voor rust naar de kant met een hamstringblessure. De verdediger vermoedt dat hij een scheurtje heeft opgelopen.

Vlaar moest gewisseld worden na een botsing met Ajax-goalie Maarten Stekelenburg. “Op het moment dat ik afzette, schoot het in mijn hamstring”, zei Vlaar tegen Megastad FM. “Het had niets met de botsing te maken. Toen was het direct einde oefening. Het lijkt op een scheurtje in mijn hamstring. Maar dat zullen we een of twee dagen moeten afwachten.”

Mocht Vlaar inderdaad dusdanig geblesseerd zijn, dan is de vraag hoe Feyenoord volgende week voor de dag komt, als de tegenstander NEC heet. Potentiële vervanger Bruno Martins Indi is namelijk nog geschorst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.