Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van der Wiel is een van de betere rechtsbacks in Europa’

Voor Georginio Wijnaldum is de wedstrijd zondag tegen Ajax een test. Hij speelt dan namelijk tegen één van de betere rechtsbacks van Europa, namelijk Gregory van der Wiel.

Voor de in goede vorm verkerende Wijnaldum komt de wedstrijd op het ideale moment. “Als ik tegenover hem goed weet te voetballen, beslissend kan zijn, dan zegt dat ook iets over mijn eigen kwaliteiten”. Wijnaldum steekt dit seizoen ik goede vorm, de afgelopen wedstrijden behoorde hij tot de betere spelers van de ploeg uit Rotterdam-Zuid. Vertrouwen is belangrijk voor de vorm van de jeugdinternational. “Als dingen in het veld lukken, geeft dat vertrouwen. En als ik vertrouwen heb, voetbal ik steeds lekkerder. Het versterkt elkaar dus”.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.