Voetbal4u.com

Eredivisie Vlaar twijfelt over zijn toekomst bij Feyenoord

Ron Vlaar twijfelt over zijn toekomst bij Feyenoord. De centrale verdediger van de Rotterdammers zegt dat in een interview met Voetbal International. “Mijn goede jaren horen er nu normaal gesproken aan te komen,” aldus Vlaar.

De verdediger, die zondag vlak voor rust geblesseerd uitviel in de Klassieker tegen Ajax (2-0 verlies), zegt in het weekblad sterk te twijfelen over zijn toekomst bij Feyenoord. Het is bekend dat de Rotterdammers de komende jaren niet om de bovenste plaatsen mee zullen strijden.

Of Vlaar de club trouw wil blijven en wachten tot Feyenoord weer terugkeert aan de top, is nog maar de vraag. “Ik moet de komende tijd goed nadenken over mijn toekomst,” aldus Vlaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.