Voetbal4u.com

Eredivisie De Vrij hoopt op kans in het centrum

Stefan de Vrij hoopt op een kans in het centrum. De Rotterdammers zagen Ron Vlaar zondag geblesseerd uitvallen met een hamstringblessure, terwijl Bruno Martins Indi een schorsing uitzit na zijn rode kaart tegen Roda JC.

“Ik hoop dat de trainer mij inderdaad een kans geeft als centrale verdediger’, zegt de jeugdinternational in gesprek met AD/Sportwereld. “Ik heb altijd gezegd dat ik het liefst centraal speel.” De Vrij speelde na het uitvallen van Vlaar in de Klassieker al even centraal in de verdediging en kreeg toen te maken met Mounir El Hamdaoui.

“Het duel met Ajax heeft een slecht gevoel opgeleverd”, blikt De Vrij terug op de met 1-2 verloren wedstrijd van zondag. “Heel de week leefden wij naar de wedstrijd toe. Iedereen was gebrand op het halen van een goed resultaat en toch was het niet terug te zien op het veld. Dat frustreert.”

Tijd om te treuren is er echter niet, want woensdag wacht Roda JC in het bekertoernooi. “Ook dat wordt weer een lastige wedstrijd. In de competitie zijn we al ver achterop geraakt en het bekertoernooi is erg belangrijk voor ons. Vorig jaar hebben wij prachtige wedstrijden gespeeld tegen AZ, PSV en FC Twente. We moeten er woensdag staan”, aldus De Vrij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.