Voetbal4u.com

Eredivisie Bouma en Janssen in voorselectie Oranje

Wilfred Bouma en Theo Janssen zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. Vooral Bouma is een opvallende naam te noemen. Na lang blessureleed speelt de verdediger sinds kort voor PSV. Daar maakt hij een dusdanig goede indruk dat bondscoach Bert van Marwijk hem een voorlopige invitatie heeft gestuurd.

De laatste keer dat Bouma, in 35 interlands goed voor twee doelpunten, voor Oranje uitkwam was op Euro 2008. Destijds was hij basisspeler in de groepswedstrijd tegen Roemenië, die de Nederlanders met 2-0 wonnen.

Theo Janssen maakt eveneens kans op een definitieve uitverkiezing. De 29-jarige middenvelder van FC Twente, die al drie interlands voor het Nederlands elftal heeft gespeeld, is in het nog prille seizoen behoorlijk op dreef, wat Van Marwijk heeft beloond met een plek in zijn voorlopige keurkorps.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.