Voetbal4u.com

‘Feyenoord krijgt financiële injectie van 10 miljoen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord heeft dankzij een deal die de club sloot met een internationale investeringsmaatschappij de beschikking gekregen over een bedrag van ruim tien miljoen euro. Dat meldt Voetbal International woensdag.

De Rotterdammers hebben een deal gesloten met een investeringsmaatschappij waardoor de liquiditeit van de club voor het huidige seizoen is vastgesteld. Zodoende kan de club in elk geval de salarissen en rekening betalen. De maatschappij financiert de som geld vooruit op basis van inkomsten die voortvloeien uit de opbrengsten van seizoenkaarten en business seats.

De investeringsmaatschappij sloot eerder al deals met Vitesse en NEC Nijmegen. In het buitenland is deze werkwijze gangbaarder. Vele clubs werken op deze wijze. Het risico dat een club loopt is klein, de enige lasten die dit met zich meebrengt is een jaarlijkse betaling van rente.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *