Voetbal4u.com

Italië Marek Hamsik tekent nieuw lucratief contract bij Napoli

Hij stond in de belangstelling van veel clubs in de toonaangevende voetballanden, maar Marek Hamsik blijft voorlopig bij SSC Napoli. Hij zette zijn handtekening onder een nieuw contract.

De nieuwe verbintenis van de 23-jarige aanvallende linkermiddenvelder loopt tot en met 30 juni 2015. De oude overeenkomst van de 36-voudig international van Slowakije kende een termijn tot 2012. Hamsik is de absolute smaakmaker van Napoli. Tegen FC Utrecht (0-0) werd hij vorige week donderdag aanvankelijk nog gespaard, maar kwam hij na rust toch nog het veld in.

Ook in de nationale ploeg van Slowakije is Hamsik de vedette. In 2007 werd hij overgenomen van Brescia. Al op 16-jarige leeftijd vertrok Hamsik, die zijn kenmerk onder meer kent in zijn vele tattoos en hanenkam, al naar Italië. Hij werd opgeleid bij Slovan Bratislava.

Zijn marktwaarde wordt geschat op een slordige 24 miljoen euro. Chelsea en Manchester City toonden reeds interesse in de speler. Maar de transfersom bleek vooralsnog een te hoge last.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.