Voetbal4u.com

Engeland Tottenham Hotspur wil Steven Pienaar

Everton raakt Steven Pienaar komende winter mogelijk alsnog kwijt aan Tottenham Hotspur. De middenvelder heeft na het lopende seizoen een aflopend contract en levert daardoor enkel in de eerstvolgende transferperiode nog wat op voor The Toffees. De formatie van trainer Harry Redknapp wil volgens Mirror Football om die reden een poging wagen om hem met een lage transfersom in te lijven.

Pienaar is al enige tijd het doelwit van The Spurs. Afgelopen zomer wist Everton zijn sleutelspeler nog te behouden; een aanbod om Robbie Keane en David Bentley te ruilen voor de Zuid-Afrikaan en Louis Saha leverde niets op. De club van trainer David Moyes hing toentertijd nog een hoog prijskaartje aan de international, maar om geen risico te lopen, zou Tottenham nu een stuk lager mogen bieden.

Redknapp is gecharmeerd van de diensten van Pienaar, mede doordat hij nog op Europees vlak mag uitkomen. De belangrijke schakel liet eerder weten dat hij een langer verblijf bij Everton niet ziet zitten. Tottenham hoopt met hem bovendien een impuls te geven aan het middenveld, dat de afgelopen duels te wensen overliet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.