Voetbal4u.com

Aissati kiest voor Marokko

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ismail Aissati is in de toekomst niet beschikbaar voor het Nederlands elftal. De middenvelder van Vitesse is van mening dat je met het hart moet spelen voor een nationaal team en kiest voor Marokko.

Dat zegt Aissati maandag in De Gelderlander. “Ik heb niet alle voor- en nadelen op een rijtje gezet, maar op mijn gevoel gekozen. Je moet met je hart spelen, dat heb ik bij Marokko. Nee, daarom hoeft de bondscoach ook niet te bellen”, sluit de huurling een toekomst bij Oranje uit.

Aissati kwam uit voor de jeugdelftallen van het Nederlands elftal, maar de FIFA legt hem geen strobreed in de weg als hij voor Marokko wil uitkomen. Mogelijk maakt hij volgende maand tegen Tanzania zijn debuut als international. Aissati is opgenomen in de voorlopige selectie voor het kwalificatieduel voor de Afrika Cup.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *