Voetbal4u.com

Duitsland Van Gaal tekent deze week nieuw contract

Bayern München laat zich niet leiden door de waan van de dag. “We veranderen niet van mening na een slechte wedstrijd of een nederlaag. We zullen nog deze week het contract met trainer Louis van Gaal verlengen. Daarmee willen we duidelijk aangeven hoe belangrijk hij voor ons is”, benadrukte voorzitter Karl-Heinz Rummenigge maandag in de Duitse krant Bild.

Rummenigge, maar ook sportdirecteur Christian Nerlinger haalde zaterdag na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Mainz (1-2) hard uit naar de eigen ploeg. “We hebben de spelers specifiek gevraagd om meer inzet”, lichtte de preses van Bayern toe. “Met name onze internationals moeten nu opstaan. Met onze trainer heeft het niets te maken. Hij verricht hier superwerk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.