Voetbal4u.com

Eredivisie PSV geinteresseerd in Verhoek en Derijck

Nadat maandag bekend werd dat PSV en RSC Anderlecht een oogje hebben op ADO Den Haag-speler Frantisek Kubik, zijn deze clubs wederom geïnteresseerd in spelers van de club achter de duinen. Wesley Verhoek heeft de interesse gewekt van de Eindhovenaren en Timothy Derijck van de Belgen, meldt Johan Derksen maandag in Voetbal International.

In juli had PSV rechterspits Jeremain Lens van AZ overgenomen. Omdat PSV-trainer Fred Rutten niet tevreden is over huurling Marcus Berg, zou Lens op zijn plaats kunnen spelen. Verhoek zal dan hierdoor op zijn eigen positie, als rechterspits, in actie kunnen komen.

Mochten de clubs de Hagenaren willen overnemen van ADO, moeten ze beide wellicht een flinke som betalen omdat zowel Derijck als Verhoek een contract hebben tot medio 2012.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.