Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Jol op de hoogte van Engelse interesse in Ajacieden

Maarten Stekelenburg en Jan Vertonghen worden constant in verband gebracht met de Premier League. Stekelenburg staat in de belangstelling van Arsenal en Manchester United, terwijl Vertonghen in verband wordt gebracht met Arsenal en Everton. Ajax-trainer Martin Jol begrijpt de interesse.

”Ik krijg die signalen natuurlijk ook door”, laat Jol weten tegenover NUsport. ”Het is niet meer dan terecht dat ze hen willen hebben.” Stekelenburg is na een uitstekend WK met Oranje constant in verband gebracht met verschillende topclubs, maar de goalie zit nog altijd bij Ajax. Vertonghen is een sterkhouder in de verdediging.

”Over Vertonghen waren in het buitenland lang twijfels of hij snel genoeg was. Nu niet meer”, gaat Jol verder. ”Everton wilde Jan hebben deze zomer, maar hij weet dat hij bij ons beter zit. Wij hebben 4,5 miljoen fans! Jan is zo slim dat hij alleen weggaat als hij helemaal klaar is voor een Europese topclub.”

Jol verwacht niet dat een basisspeler vertrekt in de winterstop. ”Ik verwacht niet dat er deze winterstop iets gebeurt. Die spelers weten ook dat je het haast nergens beter hebt dan bij ons”, aldus de oefenmeester, die ook laat weten dat hij een slag om de arm houdt door de financiele situatie als er ‘een aanbod komt dat we niet kunnen weerstaan’. De noodzaak om spelers te verkopen is verdampt in Amsterdam. ”Door het bereiken van de Champions League hebben we een stap gemaakt”, besluit Jol.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.