Voetbal4u.com

Eredivisie Mokotjo verkoos Feyenoord boven Spurs

Het had weinig gescheeld of Kamohelo Mokotjo had helemaal niet bij Feyenoord gespeeld. De 19-jarige Zuid-Afrikaan stond twee jaar geleden in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Feyenoord, maar de Rotterdammers weigerden in eerste instantie om 250.000 euro over te maken naar SuperSport United.

De Engelse club wilde dat bedrag wel ophoesten, maar uiteindelijk zorgde geldschieter Pim Blokland dat de middenvelder alsnog naar De Kuip werd gehaald. Mokotjo is daar maar al te blij mee, zegt hij in de nieuwe Voetbal International. ‘Tot op de dag van vandaag ben ik daar gelukkig mee’, begint Mokotjo. ‘Tottenham Hotspur is een mooie club, maar mijn hart klopte voor Feyenoord. Ik wilde eigenlijk alleen naar Rotterdam omdat ik dacht dat dit het beste voor mijn ontwikkeling zou zijn.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.