Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Jol: “Stekelenburg misschien al beste ooit”

Maarten Stekelenburg krijgt al maanden meer loftuitingen dan tegendoelpunten. Ajax-trainer Martin Jol geeft de doelman deze week in NUsport ook een pluim.

“Ik denk dat Maarten de beste Nederlandse keeper aller tijden kan worden”, draait Jol er niet omheen in het tijdschrift. “Misschien is hij dat al. Natuurlijk heeft Edwin van der Sar grote prijzen gewonnen en hij speelt bij Manchester United. Maar daar moet je als keeper ook een beetje geluk bij hebben.”

“Maarten is praktisch onpasseerbaar op de lijn, die haalt er echt onmogelijke ballen uit”, vervolgt de oefenmeester van de Amsterdammers. “Ik heb wat ik nu vertel ook tegen Maarten gezegd. Hij lachte niet eens, knikte alleen maar. Hij gelooft er dus ook in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.