Voetbal4u.com

Davids heeft ruzie met ploeggenoot

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Edgar Davids ligt in de clinch met zijn ploeggenoot Julian Bennett, die hem zou hebben aangesproken omdat hij balverlies leed tijdens de training. De 37-jarige ex-international zou gezegd hebben dat hij de baas was, nadat hij ruzie kreeg met de linksachter. Het incident gebeurde twee weken geleden.

Een getuige vertelde dat hij in de twee weken dat hij bij de club zit, niet de beste periode in zijn carrière had. “Ik denk dat de reactie van Bennett net een stapje te veel voor hem was. Davids ging naar hem toe, pakte hem in zijn nek en schreeuwde dat ‘hij de baas was’.” Iedereen bij de club was zeer verrast door het optreden van Davids en niemand wist precies hoe ze moesten reageren. “Vlak daarna kwamen een aantal teamgenoten van hem en trokken ze uit elkaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *