Voetbal4u.com

Duitsland ‘Heitinga ziet overstap naar Bayern Munchen zitten’

John Heitinga is mogelijk de volgende Nederlander die zijn carrière voort zet in de Bundesliga. De verdediger staat in de belangstelling van VfL Wolfsburg en Bayern München. De international sluit een overgang in de winter niet uit en is bereid te luisteren naar de club uit Beieren.

“Ik sta open voor Bayern München,” laat de verdediger van Everton weten tegenover Voetbal International. “Ik kan echter moeilijk inschatten hoe serieus de belangstelling voor me is. Bayern heeft zich nog niet officieel gemeld bij mij of de club.”

De 26-jarige Heitinga licht zijn antwoord toe: “Bayern speelt in de Champions League. Everton heeft zich niet geplaatst voor Europees voetbal, dus kan ik gewoon in actie komen in Europa. Je streeft als voetballer altijd naar het hoogste.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.