Voetbal4u.com

El Ahmadi: ‘Heb een slechte relatie met Mario Been’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Karim El Ahmadi voelt zich niet lekker bij Feyenoord. De ervaren middenvelder moet elke week weer op de bank beginnen, terwijl trainer Mario Been elke wedstrijd roept meer routine nodig te hebben. Zelf begrijpt de oud-speler van FC Twente het niet.

Het loopt stroef tussen El Ahmadi en trainer Been. “Ik heb nooit een speciale relatie met hem gehad. Maar ik vind dat dat ook niet per se hoeft. Je kunt ook prima functioneren zonder dat je een warme band met een trainer hebt”, zegt hij.
De Marokkaanse international verruilde in de zomer van 2008 FC Twente voor Feyenoord. Spijt heeft hij daar echter nooit van gehad. “Op dat moment dacht iedereen dat ik een stap vooruit zou zetten en je moet niet vergeten dat het Twente in die dagen ook goed uitkwam dat ze mij voor veel geld konden verkopen. Maar wat ik wel enorm mis, is de manier van voetballen van Twente. Dat heb ik hier nooit zo meegemaakt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *