Voetbal4u.com

Everton gaat voor Taylor bij vertrek Heitinga

Everton lijkt voorzichtig rekening te houden met een vertrek van John Heitinga. De club ziet Steven Taylor van Newcastle United als zijn opvolger, weten Engelse media.

Heitinga flirtte recent openlijk met een transfer naar Bayern München. De 24-jarige Taylor kan net als Heitinga rechts en centraal in de verdediging uit de voeten. Daarnaast lijkt Newcastle open te staan voor een verkoop van de voormalig jeugdinternational.

Het contract van de momenteel geblesseerde Taylor loopt na dit seizoen namelijk af en de verdediger eist een topsalaris wil hij dat verlengen. Daar wil Newcastle niet in meegaan, waardoor een afscheid in januari een optie lijkt. De club kan dan namelijk nog wat aan de zelfopgeleide verdediger verdienen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *