Voetbal4u.com

Engeland Tottenham Hotspur wil Romelu Lukaku

Tottenham Hotspur wil Romelu Lukaku aan haar gelederen toevoegen. Dit weet The Daily Mail te melden.

Naar verluidt zou een bedrag van twintig miljoen euro gemoeid zijn met een eventuele overgang van Lukaku naar White Hart Lane. De vader van Lukaku herhaalde kort geleden echter dat zijn 17-jarige zoon het huidige seizoen zal afmaken bij Anderlecht. In Brussel ligt Lukaku vast tot 2015.

Lukaku geldt als één van de grootste talenten, zoniet hét grootste talent van België. De afgelopen transferperiode werd de aanvaller ook al in verband gebracht met een overgang naar een topclub. Toch koos hij voor Anderlecht, of hij in de nabije toekomst de ploeggenoot van Rafael van der Vaart wordt zal nog moeten blijken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.