Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord hoopt op Willem Janssen

Feyenoord heeft een oogje op Willem Janssen. De Rotterdamse club zou de middenvelder komende zomer willen overnemen van Roda JC. Dat meldde Hugo Borst zondagavond in Studio Voetbal. Het contract van Janssen loopt na dit seizoen af. Hij had al aangegeven die verbintenis in Kerkrade niet te willen verlengen.

Feyenoord zou dus geen transfersom aan Roda JC hoeven overmaken voor Janssen. Eerder deze maand liet zaakwaarnemer Louis Laros van Janssen Roda JC al weten elke Limburgse aanbieding naast zich neer te leggen. De middenvelder was door de leiding van Roda JC uitgenodigd voor een gesprek, maar stond niet voor open.

Janssen is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Roda JC. Voor zijn komst naar Kerkrade speelde hij bij VVV.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.