Voetbal4u.com

Eredivisie Mario Been wil verlengen bij Feyenoord

Mario Been zou zijn contract bij Feyenoord graag wil verlengen. Toch hoorde de oefenmeester nog niets van zijn werkgever.

De trainer van de Rotterdammers heeft een contract dat over anderhalf jaar afloopt en wil graag verlengen bij de veertienvoudig kampioen. “Het mag duidelijk zijn dat ik graag langer bij Feyenoord wil blijven”, zegt Been tegen Voetbal International. “Ik wil deze club uit de ellende halen en dat gaat ook lukken. Daar ben ik heilig van overtuigd.”

“Bij NEC had ik dat gevoel ook toen het slecht ging en daar is het gelukt”, gaat de Rotterdammer verder. “Gaat hier dus ook gebeuren.” Of Been daartoe de kans krijgt is echter nog maar de vraag. Hij heeft nog niets van de club vernomen over de eventuele verlenging.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.