Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax en Tottenham strijden om Kevin Gameiro

Ajax en Tottenham Hotspur strijden volgens het Engelse Talkspor om de handtekening van Kevin Gameiro. De Fransman staat momenteel onder contract bij Lorient. De zaakwaarnemer van de aanvaller zou al contact hebben gehad met zowel Ajax als Tottenham.

De huidige werkgever van Gameiro, Lorient, ziet een overgang in de winterstop echter niet zitten. The Spurs en Ajax willen de 23-jarige spits echter wel komende winter aantrekken. De enkelvoudig international mag van zijn club komende zomer wel praten met andere clubs. Een overgang naar Ajax lijkt echter onwaarschijnlijk, want Lorient heeft naar verluid een prijskaartje van ruim twaalf miljoen euro aan Gameiro gehangen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.