Voetbal4u.com

Europa League Gheorghe Hagi nieuwe trainer Galatasaray

Gheorghe Hagi is benoemd tot nieuwe trainer van het Turkse Galatasaray. De Roemeen volgt hierbij de ontslagen Frank Rijkaard op.

Hagi is geen onbekende bij de Turken. Naast tussen 2004 en 2005 actief te zijn als coach, was De Maradona van de Karpaten eind jaren negentig ook erg belangrijk voor de club. Mede dankzij de Roemeen wisten de Turken vier keer op rij de landstitel binnen te halen, de UEFA Cup te winnen en de Europese Super Cup binnen te halen.

Vrijdag ondertekent Hagi een contract bij de Turkse ploeg. Tugay Kerimoglu zal de assistent worden van Hagi. Net als de nieuwe trainer, is ook de assistent eerder actief geweest bij Galatasaray als speler. In 236 wedstrijden wist hij 49 keer te scoren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.