Voetbal4u.com

Italië Juventus tien dagen zonder Amauri

Juventus moet het zeker tien dagen zonder Amauri stellen. De aanvaller heeft een achillespeesblessure overgehouden aan de competitiewedstrijd van zondag tegen Bologna, die in een doelpuntloos gelijk eindigde.

Amauri heeft tussen de tien en vijftien dagen nodig om te herstellen. De geboren Braziliaan, maar international van Italië, mist daardoor onder meer de kraker in de Serie A tegen AC Milan. Ook de return in de poulefase van de Europa League tegen Red Bull Salzburg komt te vroeg voor hem.

Of Vincenzo Iaquinta inzetbaar is tegen Milan is nog onduidelijk. De aanvaller kampt met knieklachten, nadat hij tegen Bologna een schop op het gewricht had gekregen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.