Voetbal4u.com

Spanje ‘Benzema speelt slecht wegens missen van zijn moeder’

Voor hem moest Klaas-Jan Huntelaar wijken bij Real Madrid, maar ook Karim Benzema slaagt er niet in de harten van de Madrileense fans te bewonderen. De Franse spits (22) scoorde dit seizoen in zeven duels pas één goal. De Franse legende Guy Roux weet we waar het aan ligt.

Roux, decennialang trainer van AJ Auxerre, zoekt de oorzaak van Benzema’s falen buiten het veld. “Karim heeft altijd in de buurt van Lyon gewoond, waar hij ook opgegroeid is. Hij is gewend aan de rustige en vriendelijke sfeer en is altijd dicht bij zijn familie geweest. Zijn vrienden zijn nog steeds de jongens met wie hij op straat voetbalde toen hij klein was.”

“Benzema heeft altijd veel steun van zijn ouders gehad. Maar in Madrid is hij alleen. Hij mist zijn moeder heel erg”, laat Roux optekenen door Marca.

Woensdag kreeg de Frans international een kans in het bekerduel met Murcia (0-0). De spits werd de gehele wedstrijd over het hoofd gezien door zijn ploeggenoten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.