Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ronaldinho weer terug in Braziliaanse selectie

Ronaldo de Assís Moreira, ofwel Ronaldinho, is voor het eerst sinds lange tijd weer terug in de selectie van Brazilië. De aanvaller van AC Milan is door bondscoach Mano Menezes opgeroepen voor de oefeninterland met Argentinië.

Volgende maand, op 17 november, gaat Brazilië naar Qatar voor het oefenduel met rivaal Argentinië. Bij dat duel is Ronaldinho voor het eerst sinds anderhalf jaar terug in de selectie van de Goddelijke Kanaries. De dertigjarige Ronaldinho was voor Carlos Dunga een gepasseerd station. Tot teleurstelling van de oud-speler van onder meer FC Barcelona moest hij het WK laten schieten.

Naast Ronaldinho is ook het Braziliaanse wonderkind Neymar terug in de selectie. Menezes liet de speler van Santos de vorige interlands uit de selectie vanwege disciplinaire redenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.