Voetbal4u.com

Engeland City geinteresseerd in Antonio Cassano

Volgens Engelse media wil Manchester City Antonio Cassano overnemen van Sampdoria.

Volgens The Daily Mail is de 28-jarige aanvaller in beeld gekomen bij The Citizens naar aanleiding van het incident tussen Cassano en Ricardo Garrone, de voorzitter van Sampdoria. De club uit Genua zou onderzoeken om het mogelijk is het contract van Cassano ongeldig te verklaren.

Het is echter niet duidelijk of Cassano ook daadwerkelijk zijn laatste dagen bij Sampdoria beleeft, maar diverse clubs zouden al klaarstaan om de voormalige speler van Real Madrid over te nemen. Juventus en Palermo leken geïnteresseerd. Nu zou ook City zich onder de belangstellenden hebben geschaard.

Ondanks het imago van Cassano, die bekend staat als ongedisciplineerd en een moeilijk persoon om mee samen te werken, zou Mancini het met hem aandurven. De komst van Cassano zou een luxeprobleem met zich meebrengen voor City: Emmanuel Adebayor, Mario Balotelli, Carlos Tévez en Jô maken allen al deel uit van de voorhoede van The Citizens.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.