Voetbal4u.com

‘Wesley Sneijder smacht naar vakantie’

Wesley Sneijder viel zaterdag geblesseerd uit in de wedstrijd van Inter tegen Brescia. De middenvelder zou naar eigen zeggen wel een vakantie kunnen gebruiken.

Vijf minuten voor rust werd Sneijder gewisseld. “Ik begon te trillen en voelde pijn in mijn hele lichaam. Onmiddellijk zijn mijn hart en bloeddruk gecheckt. Daarna ben ik naar Nederland gereisd voor een second opinion. De conclusie was dat ik bloedarmoede heb en mijn lichaam op dit moment vermoeid is.”

Sneijder heeft na het WK amper tijd gehad om uit te rusten. Daar merkt hij nu de gevolgen van. Hierdoor is het onzeker of hij meespeelt met Oranje in de oefeninterland tegen Turkije. “De enige keer dat ik een moment rust zou kunnen nemen, spelen we met het Nederlands elftal een oefeninterland tegen Turkije.”

“Ik wil die graag spelen dus als ik me goed voel, ben ik er gewoon. Zo niet, dan zal ik afbellen. Ik moet gewoon even kijken hoe ik me voel”, aldus Sneijder in De Telegraaf.

“Ik zou gezien mijn situatie nu goed vakantie kunnen gebruiken, maar weet dat dit nu vrijwel onmogelijk is. Bovendien missen we nu veel spelers en ik wil mijn team niet laten zakken. Zo lang het gaat, zal ik elke wedstrijd alles geven”, besluit Sneijder.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *