Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Luis Suarez geinteresseerd in Tottenham Hotspur

Luis Suárez heeft de clubleiding van Ajax gemeld dat hij wel geïnteresseerd is in een overgang naar Tottenham Hotspur. Tottenham-trainer Harry Redknapp is zeer geïnteresseerd in de Ajacied. Redknapp heeft goede hoop de aanvoerder van Ajax in januari over te nemen. Suárez staat zelf niet onwelwillend tegenover een overgang naar Londen. De Uruguayaan heeft de Amsterdamse clubleiding verteld dat hij wel geïnteresseerd is in Spurs, weet Goal.com.

Suárez zou wel eerst de onderhandelingen tussen Ajax en de Engelse club af willen wachten. Tottenham moest flink in de buidel tasten als ze de Uruguayaanse international willen overnemen. Ajax heeft een prijskaartje van ruim 25 miljoen euro om de nek van Suárez gehangen. Tottenham is echter bereid ver te gaan voor de spits.

Suárez heeft in Amsterdam nog een contract tot 2013 en heeft altijd aangegeven zich gelukkig te voelen in de Amsterdam Arena. Redknapp heeft daarom niet alleen Suárez op het oog. Ook Edin Dzeko (VfL Wolfsburg), Diego Forlan (Atlético Madrid) en Luis Fabiano (Sevilla) staan het op het verlanglijstje van de manager van Tottenham.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.