Voetbal4u.com

Sneijder: ‘Stuur Suarez op vakantie’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!
Internazionale-middenvelder Wesley Sneijder heeft ook een mening over het bijtincident tussen Luis Suárez en Otman Bakkal. Volgens de voormalig speler van Ajax heeft de aanvaller te veel wedstrijden gespeeld en is het beter dat hij een tijdje op vakantie gaat om tot rust te komen.

 

“De speelkalender is te vol. De actie van Luis valt niet goed te praten. Maar dit gebeurt alleen als je slecht in je vel zit. Ik ben nooit zó over de schreef gegaan, maar heb ook wel eens dingen gedaan die niet konden”, zei de international in gesprek met de Telegraaf.

“Ga naar Barcelona of Montevideo. Niet als beloning, maar het bijten is eenmaal toch gebeurd”, vervolgde hij. “Luis komt een tijd niet in actie. Stuur hem dan op vakantie. Ook omdat hij Ajax er in het verleden vaak doorheen heeft gesleept.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *