Voetbal4u.com

Sparta wil Oscar Moens aantrekken

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Als het aan Sparta ligt, keert Oscar Moens terug in het Nederlands betaald voetbal. De Rotterdamse club wil de 37-jarige keeper snel vastleggen, meldt AD Sportwereld. Coach Jan Everse zou de doelman hier al over gesproken hebben.

Bij Sparta moet Moens de opvolger worden van André Krul, die dit seizoen een matige indruk maakt. Aleksander Seliga, vorig seizoen de eerste keus onder de lat in het Kasteel, is door een blessure nog geruime tijd uitgeschakeld. In het verleden speelde Moens voor Excelsior, Go Ahead Eagles, AZ, RBC, Genua, Willem II en PSV. De laatste maanden verdedigde hij het doel van het Amerikaanse Dayton Dutch Lions.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *