Voetbal4u.com

Jupiler League Standard Luik contracteert Van Damme

Standard Luik heeft een nieuwe aanwinst. Jelle van Damme heeft een contract van vier seizoenen getekend bij de Waalse ploeg. Eerder kondigden de Rouches aan dat de voormalige speler van Anderlecht te duur was.

Maandagavond volgt er een persconferentie, waar de komst van Van Damme officieel bekend gemaakt wordt. Enkel de medische testen kunnen een transfer nog dwarsbomen. Hoeveel Wolverhampton Wanderers voor de speler ontvangt is nog onbekend.

Naast Standard wilde ook Anderlecht haar voormalige speler terughalen naar het Astridpark. Ook Club Brugge had interesse om de speler over te nemen, maar de 28-jarige Van Damme koos voor Standard. Eerder liet Standard weten dat de Engelse ploeg te veel vroeg en hierdoor de transfer was afgeketst.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

One Comment

  1. Pingback: Van Damme: “Het totale plaatje klopt” – Goal.com | Dagelijks Nieuws

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.