Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Van der Vaart maand niet inzetbaar voor Tottenham’

Rafael van der Vaart lijkt lange tijd te moeten toekijken. Dat denkt trainer Harry Redknapp. De middenvelder van Tottenham Hotspur raakte al vroeg geblesseerd aan zijn hamstring tijdens het duel met Liverpool (2-1 winst). Redknapp laat aan Sky Sports slechts nieuws omtrent zijn kwetsuur weten.

“Rafael voelde iets scheuren, dus dat ziet er niet best uit”, begon Redknapp, die ook Younes Kaboul geblesseerd zag afhaken. “Younes voelde dat er iets verrekte in zijn heup. Dat voelde hij. Het is teleurstellend voor Rafael. Hij blijft maar kleine blessures oppikken. Dat komt mogelijk omdat hij de voorbereiding gemist heeft of omdat hij op het WK actief was en daar niet veel wedstrijden speelde. Wanneer je niet fit bent, is het moeilijk om voluit te gaan. Hij blijft kleine tikjes krijgen.”

Tottenham moest het al na twaalf minuten doen zonder de smaakmaker. The Spurs leken daar niet op vooruit te gaan en kwamen op achterstand door een doelpunt van Martin Skrtel. Toch zette de ploeg van Redknapp de achterstand om in een overwinning. Een eigen doelpunt van Skrtel en een laat doelpunt van Aaron Lennon zorgden toch voor de drie punten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.