Voetbal4u.com

De Boer: “Özbiliz lijkt qua stijl op Messi”

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Martin Jol bracht zondagmiddag Aras Özbiliz in het veld tegen VVV-Venlo. Het was voor de buitenspeler zijn debuut in het eerst team van Ajax. Voormalig trainer Frank de Boer is benieuwd of Özbiliz een vaste plek in de selectie krijgt.

“Ik ben, net als veel mensen bij Ajax, benieuwd of hij dat kan afdwingen”, zo zegt De Boer in gesprek met het Algemeen Dagblad. De assistent-trainer van het Nederlands elftal kent de twintigjarige buitenspeler goed, omdat hij hem als trainer van de A1 onder zijn hoede had. Volgens De Boer stond Özbiliz niet op zijn favoriete positie. “Aras stond tegen VVV op links, maar ik zie in hem meer een speler voor de rechterkant.”

“Als je een type moet noemen op wie hij qua stijl lijkt, dan is het Lionel Messi”, vervolgt De Boer zijn verhaal. “Ik zeg niet dat deze jongen zo goed is als Messi, maar ook Özbiliz is bloedsnel, trekt graag naar binnen en heeft dan overzicht en een goed schot. In de A1 heeft hij bij mij geregeld uit dergelijke acties gescoord.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *