Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord zondag met Van Beukering tegen Willem II’

Jhonny van Beukering kan mogelijk aankomende zondag zijn debuut maken voor Feyenoord. Trainer Mario Been gaat ervan uit dat hij tegen Willem II kan beschikken over de centrumspits, die momenteel aan het onderhandelen is over een contract in Rotterdam.

Been verwacht geen moeilijkheden om tot een akkoord te komen. “Maar daar komen we wel uit. Voor mij is het belangrijk dat Jhon speelgerechtigd is. En als hij deze week goed doorkomt, acht ik de kans groot dat ik hem meeneem naar Tilburg”, liet de 47-jarige Rotterdammer aan Voetbal International weten.

Mocht Van Beukering defintief naar Feyenoord vertrekken, dan zal er weer de nodige kritiek bij komen kijken. “Wat iedereen ervan vindt, interesseert me niet. Jhon is een speler met specifieke kwaliteiten die wij niet in onze selectie hebben. Ik ken hem nog van NEC. Natuurlijk hebben we onze probleempjes gehad, dat ging over zijn gewicht. Maar ons contact was altijd goed en iedereen verdient een tweede kans.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.