Voetbal4u.com

Eredivisie Sneijder: ‘Ik ben favoriet voor de Gouden Bal’

Wesley Sneijder denkt ook zelf kans te hebben op de Gouden Bal, die op 10 januari 2011 in het Zwitserse Zürich wordt uitgereikt. Dan wordt de prijs uitgereikt voor de beste voetballer van het afgelopen jaar. De spelbepaler van Internazionale is samen met Barça-middenvelders Xavi en Iniesta topfavoriet.

Afgelopen seizoen won Sneijder met Inter de nationale titel, de beker én de Champions League. Daarnaast bereikte de kleine middenvelder de finale van het Wereldkampioenschap in 2010. De finale ging uiteindelijk verloren tegen Spanje.

,,Het moge duidelijk zijn dat ik een van de grootste favorieten ben”, aldus Sneijder. ,,Het is een uitgelezen mogelijkheid. Wie anders heeft zoveel gewonnen? Ik heb me dunkt goed werk geleverd. Er bleef weinig te wensen over.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.