Voetbal4u.com

Engeland ‘Tottenham in de markt voor Adebayor’

Emmanuel Adebayor maakt het seizoen naar alle waarschijnlijkheid af bij een andere club. De aanvaller komt niet meer in de plannen van Manchester City-trainer Roberto Mancini voor en zinspeelt op een vertrek. Tottenham Hotspur is bereid hem voor een half jaar te huren, althans zo meldt The Sun.

Het grote struikelblok in een mogelijk akkoord zijn de salariseisen van Adebayor. De Togolees strijkt in Manchester een loon van omstreeks 190.000 euro per week op, maar bij The Spurs verdient het merendeel de helft minder dan dat bedrag. De Londense club hoopt dan ook op een overeenkomst waarin beide partijen voor een deel van het loon opdraaien, weet het Engelse medium.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.