Voetbal4u.com

Hoofdnieuws AC Milan volgt ook Van der Wiel

AC Milan heeft de namen van Gregory van der Wiel en Jan Vertonghen op het lijstje met potentiële versterkingen staan. Volgens de Italiaanse topclub kan het evenwel nog enige tijd duren voordat de interesse in het tweetal van Ajax concreet wordt.

“We volgen Van der Wiel al maanden en bekijken tevens Jan Vertonghen. We zijn er inmiddels ook van overtuigd dat het goede spelers zijn”, geeft algemeen manager Ariedo Braida van Milan toe in De Telegraaf. “Ze nu laten tekenen, is geen optie. Voornamelijk, omdat we op dit moment op zoek zijn naar een goede spits.”

Van der Wiel stond tijdens het afgelopen WK in Zuid-Afrika al nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München. De club van trainer Louis van Gaal struikelde echter over de door Ajax verlangde transfersom. De kans lijkt groot dat hij na dit seizoen voor minder geld mag vertrekken. Van der Wiel ligt nog tot medio 2013 vast bij Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.