Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Sevilla wil Stekelenburg in de zomer binnenhalen

De geruchtenstroom rondom een mogelijk vertrek van Maarten Stekelenburg bij Ajax is weer aangezwengeld. Volgens de laatste berichtgeving zou FC Sevilla de doelman van de Amsterdammers naar de sinaasappelstad willen halen. Het zal voor de Ajacied inmiddels geen verrassing meer zijn om gelinkt te worden aan een andere club, aangezien hij eerder al in verband werd gebracht met een overstap naar Manchester United, Arsenal en Bayern München.

De huidige nummer acht van de Primera Division zou de verrichtingen van de doelman van het Nederlands Elftal nauwgezet volgen, aangezien de Spaanse club op zoek is naar een vervanger voor de veteraan Andrés Palop. Dit meldt de Diario de Sevilla.

Of Stekelenburg, die nog een verbintenis heeft tot medio 2012 bij Ajax, geïnteresseerd zou zijn in een vertrek naar de ‘Sevillistas’ is nog niet bekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.