Voetbal4u.com

Italië ‘Benitez onder zware druk bij Inter’

Rafael Benítez staat zwaar onder druk bij Internazionale. De Spaanse hoofdtrainer van de Italiaanse topploeg moest de vertrokken José Mourinho vervangen en deed dat tot nu toe nog niet naar verwachting.

Door de matige seizoenstart waren er al geruchten over een mogelijk vertrek van Benítez, die voorheen trainer van Liverpool was. Benítez zelf wuift al die geruchten weg:
“Er is zoveel speculatie over mijn toekomst en mijn eventuele opvolger, maar ik ben de trainer van Inter en dat blijft zo. De voorzitter begrijpt hoe de situatie is en dat is genoeg voor me”, verteld Benítez.

Van Benítez wordt verwacht dat hij het Wereldkampioenschap voor clubs wint. De voorzitter van de Nerazzurri eist dat de beker naar Europa komt. De Spanjaard reageert op de eis: “Dat toernooi wil ik ook winnen en als ik dat doe weet ik zeker dat ik hier nog lang blijf.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.