Voetbal4u.com

‘Ajax weet zich geen raad met El Hamdaoui’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!
Mounir El Hamdaoui meldde zich voor dit weekeinde ziek bij zijn werkgever Ajax. Hierdoor zou hij de wedstrijd tegen Feyenoord aan zich voorbij moeten gaan, maar de Klassieker werd vanwege de winterse weersomstandigheden afgelast. Eredivisie Live-presentator Wilfred Genee trekt de ziekmelding van de aanvaller echter in twijfel.

 

El Hamdaoui is volgens de presentator tekeer gegaan tegen personen binnen Ajax. Hierdoor zou men geen raad weten met de situatie. Het mogelijke conflict zou te maken kunnen hebben met de veranderingen in het trainersjargon bij de Amsterdammers.

Zo had de Marokkaan een basisplaats onder de onlangs opgestapte trainer Martin Jol. Onder de nieuwe trainer Frank de Boer lijkt hij vooralsnog niet zeker te zijn van een plek in de basis. Tijdens het Champions League-duel met AC Milan fungeerde de voormalig AZ’er als wisselspeler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *