Voetbal4u.com

‘Het spelen van de WK-finale was zo mooi’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Gregory van der Wiel kan terugkijken op een fantastisch jaar waarin hij onder andere voor de WK-finale met Oranje speelde tegen Spanje. De verdediger van Ajax zag daarmee een jongensdroom in vervulling gaan.

“De finale was zo mooi. Het stadion was ontzettend groot en je zag alleen maar flitsen van de camera’s in het publiek. Ik voel me vereerd dat ik de finale heb mogen spelen. Als jonge jongen is het natuurlijk prachtig. Vroeger was het een droom, nu heb ik het zelf mogen meemaken”, aldus de verdediger op de officiële website van Ajax.

Van der Wiel wordt nog wel eens omschreven als nonchalant. Iets waar hij het niet mee eens is. “Soms krijg je te horen dat je te nonchalant bent, maar dat is niet zo. Ik ben juist heel gedreven en standvastig. Als ik iets wil ga ik er honderd procent voor.”

Na het goed verlopen WK sloot de verdediger weer aan bij Ajax. Na een periode met mindere resultaten werd er afscheid genomen van Martin Jol. “Ik kon het goed met Jol vinden. Hij is een goede trainer. Frank de Boer ken ik van het Nederlands elftal. Hij is zeer gemotiveerd, kent het spelletje goed en is zelf ook een topvoetballer geweest.”

Tevredenheid is aanwezig bij de verdediger als hij terugkijkt naar het jaar 2010. “Ik heb een mooi jaar achter de rug. Ik ga nu met een goed gevoel op vakantie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *