Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Afellay: ‘Engelaar mijn logische opvolger als aanvoerder’

Ibrahim Afellay ziet Orlando Engelaar als zijn logische opvolger als aanvoerder van PSV. Volgens de naar FC Barcelona vertrokken middenvelder ligt de keuze voor Engelaar voor de hand, terwijl de aangewezen persoon dat anders ziet.

“Hij was altijd al tweede aanvoerder, dus dat ligt wel voor de hand”, zo zei Afellay in gesprek met De Telegraaf. De 31-jarige middenvelder tijdens de laatste wedstrijd van PSV in 2010 de aanvoerdersband door afwezigheid van Afellay. “Maar of dat ook na de winterstop zo is, weet ik niet.”

“Ik heb het daar nog niet met de trainer over gehad”, zo vervolgt de middenvelder zijn verhaal. “Maar ik voel me toch wel verantwoordelijk, of ik nu aanvoerder ben of niet.” De Rotterdammer, in het bezit van een contract tot de zomer van 2013, kreeg eerder dit seizoen nog fluitconcerten van zijn eigen aanhang te verwerken.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.