Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Chelsea: ‘Wij vonden Van der Vaart niet goed genoeg’

Real Madrid deed er afgelopen zomer alles aan om Rafael van der Vaart kwijt te raken. De Spaanse club bood de middenvelder onder meer aan bij Chelsea, maar de Engelse club vond de Nederlander niet goed genoeg.

Van der Vaart kon door Chelsea voor nog geen twaalf miljoen euro worden overgenomen, maar besloot af te zien van de aanbieding. “Er werd besloten dat hij niet goed genoeg was”, zegt een bron vanuit Chelsea tegenover The Sun. Tottenham Hotspur haalde de international uiteindelijk voor naar verluidt tien miljoen euro binnen en bij die club maakte hij in de eerste seizoenshelft veel indruk.

De 27-jarige aanvallend ingestelde middenvelder is bij The Spurs met acht goals en vijf assists in dertien wedstrijden de grote man. Ook Europees laat de voormalig speler van Ajax, HSV en Real Madrid zijn klasse zien, met twee goals en een assist in drie duels. In plaats van Van der Vaart haalde Chelsea Yossi Benayoun van Liverpool en Ramires van Benfica voor bijna dertig miljoen euro.

“Het ziet er niet naar uit dat het onze beste beslissing is die we ooit genomen hebben”, zo zegt de bron. De 23-jarige Ramires speelde tot nu toe vijftien competitieduels, waarvan hij vijf keer de volle negentig minuten op het veld stond, de Braziliaan heeft echter veel moeite zich aan te passen aan het Engelse voetbal. Benayoun (30) kwam mede door blessures nog niet verder dan drie invalbeurten in de Premier League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.