Voetbal4u.com

Eredivisie Samenwerking tussen Arsenal en Feyenoord op komst

Arsenal en Feyenoord praten maandag over een mogelijk samenwerkingsverband. De Engelse club heeft de zaak de afgelopen weken in diep geheim voorbereid. Directeur Richard Law is inmiddels in Rotterdam om afspraken op papier te zetten.

Arsenal ziet in de eredivisieclub een serieuze partner. De samenwerking met de Engelse topclub hebben de Rotterdammers te danken aan hoofd opleidingen Stanley Brard en directeur Eric Gudde. Steve Rowley, hoofd internationale scouting, heeft manager Arsene Wenger geadviseerd met Feyenoord in zee te gaan.

“Onder Stanley Brard heeft Feyenoord een van de beste jeugdopleidingen in Europa neergezet. Wij kijken altijd naar kwaliteit. Daarom durven we talenten, waarvan wij heel hoge verwachtingen hebben, nu aan Brard of Feyenoord toe te vertrouwen”, zo zegt Rowley tegenover De Telegraaf.

Law heeft in december contact gezocht met de top van Feyenoord. Gudde heeft toen een helder en realistisch beeld geschetst over de situatie van de Stadionclub. “Maar in die gesprekken heeft Eric mede door zijn visie een uitstekende indruk gewekt. Ik ben nu speciaal naar Rotterdam gekomen om verder met hem te praten”, zo zegt Law, die met Ryo Miyaichi direct een talent op huurbasis afleverde in De Kuip.

De Japanse jeugdinternational mag het komende halfjaar op huurbasis uitkomen voor Feyenoord. De manier waarop men met de achttienjarige Miyaichi omgaat en hoe de begeleiding rondom de jongeling is, zal mede bepalen welke mogelijkheden er in de komende tijd voor Arsenal en Feyenoord. In welk elftal de aanvaller zal gaan spelen is nog niet bekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.