Voetbal4u.com

Eredivisie Bernard Parker naar het Griekse Panserraikos

Niet Leicester City, maar het Griekse Panserraikos lijkt de nieuwe club van Bernard Parker te gaan worden. Volgens De Telegraaf heeft FC Twente een akkoord bereikt met de huidige nummer vijftien van de SuperLeague, die met Parker degradatie hoopt te kunnen voorkomen. Twente heeft het nieuws nog niet bevestigd op haar officiële website.

Volgens het ochtendblad zal Parker het seizoen op huurbasis afmaken bij Panserraikos, dat voorlaatste staat met slechts twee punten meer dan AE Larisa. Eerder deze maand leek de aanvaller naar Leicester City te gaan: hij werkte daar een proefperiode af en leek een contract te ondertekenen, maar de Engelse club koos uiteindelijk toch voor Ayegbeni Yakubu van Everton.

Na het vertrek van Parker is FC Twente alle spelers die door Steve McClaren uit niet-EU-landen werden aangetrokken kwijt. Eerder vertrokken al de Irakees Nashat Akram, de Australiër David Carney en de Braziliaan Wellington. De 24-jarige Parker kwam in anderhalf jaar tijd niet verder dan zeventien competitiewedstrijden, waarvan drie als basisspeler. Michel Preud’homme liet hem pas drie keer meespelen in de Eredivisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.