Voetbal4u.com

Eredivisie De Boer biedt excuses aan voor ‘panna’ van Lukoki

De wijze waarop Jody Lukoki zijn tegenstander Tim de Cler voor schut zette tijdens de Klassieker zorgde voor een hoop enthousiasme op de tribunes, maar Ajax-trainer Frank de Boer kon de panna van zijn pupil niet waarderen. Hij neemt geen maatregelen tegen de jonge aanvaller, maar biedt de linksback van Feyenoord wel zijn excuses aan.

In een matige Ajax – Feyenoord (2-0) zorgde Lukoki voor enig vermaak, toen de bal al over de achterlijn was gerold. De jongeling speelde de bal door de benen toen de wedstrijd al lang beslist was. De Boer zei in De Telegraaf dat de actie onnodig was en ‘niet kon’.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.